Toscaans meerZwanenmeerToscaanse TuinwandGardameerAfrikaToscaanse DoorkijkMount FujiStrand JungleDoorkijk diversen

Doorkijk

Doorkijk of Trompeloeil; de aanwezigheid van objecten en extra ruimte wordt gesuggereerd.
Deze techniek wordt veelal gebruikt voor het verfraaien van ruimtes zoals zwembaden, jacuzzi’s, sauna’s maar ook op buitenmuren in de tuin of om bijvoorbeeld in uw woonkamer of hal optisch meer ruimte te creëren.

In een vrijblijvend offertebezoek wordt samen met u naar het gewenste doel gekeken. Paul zal aan de hand van uw wensen en voorkeuren een schets op maat voor u maken en aan u presenteren.

Paul heeft de overtuiging dat er voor elk budget iets moois te creëren is. Hij ziet altijd een mogelijkheid om binnen het door u aangegeven budget een schildering naar uw wensen te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om na een gepresenteerde schets te minimaliseren of items toe te voegen. Natuurlijk juicht Paul het toe om bijvoorbeeld familieleden en/of huisdieren in uw schildering te laten verwerken, hij gaat hierbij geen enkele uitdaging uit de weg.

Alle schilderingen zullen geschilderd worden in hoogwaardige kwaliteit. Paul staat garant voor kwalitatief hoge schilderingen en doet hierin geen concessies.

Wilt u meer informatie en/of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het vervullen van uw persoonlijke wens? Neem dan telefonisch contact op met Paul of vul het contact formulier in onder het kopje contact met daarin uw vraag of wens.

Contact  smile Have a creative day, today!

Naar boven