Nemo onder waterPaardjes LipizzanerNemoSprookjes boomJunglebookPeter PanWall-eTinkerbellDiversen

Kids

Paul is gespecialiseerd in het schilderen van de laatste trends op het gebied van kinderkamers. Hij kan u hierin van advies voorzien.

 

Het schilderen van Disney en Pixar is zijn specialiteit. Of het nu om een schildering van Brave, Wall-e, Cars, Ice-age of Peterpan en Tinkerbel gaat. Paul schildert alles zoals het bedoeld is! Niet van echt te onderscheiden. Paul heeft leuke ideeën voor kleine schilderingen op babykamers, zoals bijvoorbeeld ‘Me To You’ beertjes met of zonder teksten.

Natuurlijk kunt u ook een gehele baby- of kinderkamer laten beschilderen in een door u gewenst thema. Hierbij is het mogelijk om zelfs de kleinste details in de kamer op te nemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een echte prinsessenkamer of een stoere Carskamer, waarbij het zelfs mogelijk is om het bed en de meubels mee te laten schilderen in het thema, zodat uw zoon of dochter in een heus prinsessen- of Carsbed zal slapen. Paul maakt het allemaal mogelijk.

Wilt u meer informatie en/of bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het vervullen van uw persoonlijke wens? Neem dan telefonisch contact op met Paul of vul het contact formulier in onder het kopje contact met daarin uw vraag of wens.

Contact smile Have a creative day, today!

Naar boven