Kunst kinderkamer

Dat kunst in een kinderkamer erg leuk kan zijn, bewijzen de muurschilderingen van Paul Dekkers Creaties. Kunst in een kinderkamer komt niet zo heel vaak voor, maar het kan net voor die persoonlijke en bijzondere touch zorgen.

Kunstenaar Paul Dekkers is sinds 1996 gespecialiseerd in muurschilderingen en kan dus zorgen voor leuke kunst in de kinderkamer. Hij heeft veel ervaring opgedaan voor verschillende opdrachtgevers waardoor zijn portofolio enorm is. Hij legt veel passie in zijn werk waardoor hij de mooiste schilderingen maakt. Bij kunst in de kinderkamer kunt u denken aan mooie schilderingen van bijvoorbeeld populaire kinderfilms of een afbeelding van de favoriete hobby van uw kind. Op de website ziet u verschillende voorbeelden uit Pauls werk.

Bij een muurschildering kunt u kiezen voor kleine details of het beschilderen van een hele muur voor een ongekende sfeerervaring.

Wilt u meer weten over deze vorm van kunst in de kinderkamer dan kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met Paul opnemen.

 

Naar boven