Muurschildering

Een mooie muurschildering van kunstenaar Paul Dekkers geeft uw woning of bedrijfsruimte extra sfeer en exclusiviteit. Paul creeërt kunst vanaf 1996, toen hij zijn eerste muurschildering in Hamburg op een muur van 8.50 breed en 3.70 hoog schilderde. Hij schildert in opdracht van de klant en omdat hij autodidact is pakt hij elke uitdaging met beide handen aan. Kenmerkend voor Paul is dat hij in zeer veel stijlen bedreven is. Van muurschilderingen voor een kinderkamer tot een vergaderruimte van een multinational. Tevens hanteert hij vriendelijke prijzen omdat hij, in zijn eigen woorden, vindt dat “kunst bereikbaar moet blijven.”

Werkwijze

Paul maakt eerst een schets naar aanleiding van de wensen van u als opdrachtgever. Op deze manier krijgt u alvast een indruk van het eindresultaat. Voor een muurschildering binnenshuis gebruikt Paul Frescolithe verf. Schilderingen buitenshuis worden gemaakt met Lithox, speciaal door Neverlak vervaardigd. Bij materiaal leest u hier meer over. Kijk gerust eens naar de reeds geschilderde werken van Paul Dekkers.

Tevens is het voor binnen ook mogelijk om de schildering op doek te laten maken. U heeft dan binnen een dag een complete muur- of plafondschildering in uw huis of bedrijf. Deze schilderingen worden op een katoenen doek vervaardigd. Er kan gekozen worden voor verlijming van het doek op de muur of het plafond, of u kunt het doek op een frame laten monteren, dit is erg handig wanneer de muur niet geheel vlak is. Op deze manier heeft u een muurschildering op maat binnen één dag!

In een vrijblijvend offertebezoek wordt naar de bestemde muur gekeken en bepaald of er een voorbewerking noodzakelijk is. Paul zal in overleg met u, aan de hand van uw wensen en voorkeuren tot een prachtig idee komen. Hierna zal hij, indien gewenst, een schets voor u maken. Op de website treft u een grote collectie foto’s aan. Heeft u interesse in een schitterende muurschildering van Paul Dekkers of wilt u in contact komen met Paul? Ga dan naar de contactpagina en mail of bel persoonlijk met de kunstenaar.

Naar boven