Muurschilderingen

Geef uw huis, kantoor of tuin wat extra’s door een exclusieve muurschildering. Voor het maken van mooie muurschilderingen bent u bij Paul Dekkers aan het juiste adres.

Paul is autodidact en sinds 1996 bezig met muurschilderingen. Paul kan vrijwel alles schilderen. Hij schildert in verschillende stijlen en helemaal naar wens van de klant. Paul gaat geen enkele uitdaging uit de weg en ook voor zeer grote muren is Paul de aangewezen persoon. Paul legt zijn hele ziel en zaligheid in zijn werk, waardoor zijn muurschilderingen elke keer weer adembenemend mooi zijn.

Wilt u graag een muurschildering van Disney voor de kinderkamer van uw zoontje? Of tropische muurschilderingen in uw tuin rondom uw zwembad? Paul maakt muurschilderingen in opdracht van bedrijven en particulieren. In overleg met u wordt bepaald wat het mooiste is op uw muur. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij de voorbeelden op de website.

De materialen waar Paul Dekkers Creaties mee werkt zijn uitsluitend van professionele aard, deze verf is speciaal ontwikkeld voor decoratieve doeleinden. Zowel buiten als binnen wordt gewerkt met de daarvoor speciaal ontwikkelde verfsoorten. Deze hoogwaardige verf wordt vervaardigd door Neverlak b.v. in Amsterdam. Neverlak heeft een hoge pigment waardige verf die bestand is tegen UV straling. Het binnenwerk wordt geschilderd met Frescolithe, het buitenwerk met Lithox met extra UV bescherming. Alle schilderingen worden minimaal twee keer afgelakt met een matte UV beschermende laklaag. Dit voor een goede duurzaamheid van uw schildering. Neverlak geeft een garantie van minimaal 7 tot 10 jaar. Uit ervaring is gebleken dat schilderingen zelfs in de volle zon na 15 jaar nog steeds mooi van kleur zijn.

In een vrijblijvend offertebezoek wordt samen met u naar het gewenste doel gekeken. Paul zal aan de hand van uw wensen en voorkeuren een schets op maat voor u maken en aan u presenteren. Wilt u meer weten over het talent van Paul Dekkers? Vul dan het contactformulier in. Paul neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naar boven