Muurschilderingen babykamer

Bent u in blijde verwachting en wilt u iets bijzonders doen voor de nieuwe baby? Heeft u wel eens aan muurschilderingen gedacht voor de babykamer? Door muurschilderingen krijgt de babykamer namelijk een heel eigen en bijzondere uitstraling.

Paul Dekkers Creaties is gespecialiseerd in wand- en decoratieschilderingen. Paul, begonnen in 1996, is uitgegroeid tot een veelzijdigĀ  kunstenaar die door middel van muurschilderingen uw babykamer tot een plaatje maakt. Paul heeft in de loop der jaren gewerkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Zowel bedrijven als particulieren sieren zijn cv. Door zijn veelzijdigheid kan Paul altijd voldoen aan de wensen van de klant. De muurschilderingen voor uw babykamer worden dan ook helemaal in overleg met u gemaakt. Hij helpt u graag om een geschikt ontwerp te maken. Bekijk ook eens de voorbeelden op de website van de verschillende muurschilderingen die hij voor een babykamer gemaakt heeft.

Wilt u meer informatie over Paul Dekkers Creaties? Vul geheel vrijblijvend het contactformulier in op de website. Paul neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naar boven