Muurschilderingen

Geef uw huis, kantoor of tuin wat extra’s door een exclusieve muurschildering. Voor het maken van schitterende muurschilderingen bent u bij Paul Dekkers aan het juiste adres.

Paul is autodidact en sinds 1996 bezig met muurschilderingen. Paul kan vrijwel alles schilderen. Hij schildert in verschillende stijlen en helemaal naar wens van de klant. Paul gaat geen enkele uitdaging uit de weg en ook voor zeer grote muren is Paul de aangewezen persoon. Paul legt zijn hele ziel en zaligheid in zijn werk, waardoor zijn muurschilderingen elke keer weer adembenemend mooi zijn.

Wilt u graag een muurschildering van Disney voor de kinderkamer van uw zoontje? Of tropische muurschilderingen in uw tuin rondom uw zwembad? Paul maakt muurschilderingen in opdracht van bedrijven en particulieren. In overleg met u wordt bepaald wat het mooiste is op uw muur. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij de voorbeelden op de website.

Wilt u meer weten over het talent van Paul Dekkers? Vul dan het contactformulier in. Paul neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Naar boven