Wandschildering

Het maken van een mooie wandschildering vereist vakmanschap, ervaring en talent . Paul Dekkers bezit al deze eigenschappen. Wilt u graag een wandschildering bij u thuis of op kantoor, dan moet u hiervoor bij Paul Dekkers Creaties zijn.

Begonnen in 1996, met enkel een kwast en een pot verf, is Paul uitgegroeid tot een ervaren en zeer creatieve kunstenaar. In de loop der jaren heeft hij voor zowel particulieren als bedrijven talloze opdrachten vervuld voor muurschilderingen. Het maakt voor Paul niet uit wat de oppervlakte is van de wandschildering en hij schildert precies naar uw wensen. Paul heeft ervaring in allerlei stijlen voor verschillende doeleinden. Kinderkamers, bedrijfspanden maar ook tuinen zijn mogelijk. Op de website zijn voorbeelden van zijn werk te zien. Bekijk ze en laat u inspireren voor uw eigen wandschildering.

Paul Dekkers maakt elke wandschildering met veel passie en dit is te zien in het resultaat. Hij gebruikt speciaal vervaardigde producten die lang mooi blijven en bestemd zijn tegen alle weersomstandigheden.

Meer weten over deze fantastische kunstvorm? Vul dan het contactformulier in.

Naar boven